Privacyverklaring

April 2020

Vroeger schreef ik al mijn recepten op in mijn geheime receptenboekje, tegenwoordig zijn deze recepten niet meer privé, want al mijn tips, recepten en andere ideeën deel ik met jullie op mijn website. Maar met jouw gegevens zou ik net zo omgaan als met mijn oude receptenboekje. Dat blijft dus geheim.

Hieronder lees je meer over de ingrediënten van mijn privacyverklaring.

1. Over mij

Wat leuk dat je dit leest! Het kan zijn dat je vragen hebt over deze privacyverklaring of je wil meer weten over jouw rechten, dan kun je mij bereiken via onderstaande gegevens.

Contactpersoon: Kim Donkersloot

E-mailadres: deverantwoordesnoeper@outlook.com

 

2. Persoonsgegevens

Bij het inloggen op mijn website of als je reageert op mijn super lekkere recepten geef jij persoonsgegevens aan mij. Hieronder een overzicht welke gegevens dat zijn.

  • Voor- en Achternaam

  • E-mailadres

  • Adres, postcode en woonplaats

  • Telefoonnummer

  • IP-adres

  • Inloggegevens account

 

Hoe kom ik aan jouw persoonsgegevens?

Meestal krijg ik de persoonsgegevens van jouzelf. Dit gebeurt als jij een account aanmaakt of een reactie plaatst. Het IP-adres krijg ik als jij mijn website bezoekt.

 

3. Doeleinden

Waarom verwerk ik je persoonsgegevens?

Kan ik een lekker gerecht maken met jou persoonsgegevens? Nee? Nou dan gebruik ik de persoonsgegevens alleen voor onderstaande doeleinden.

Account:

Je kunt op mijn website een account aanmaken. Dit kan je doen om bijvoorbeeld makkelijk en snel weer een reactie te plaatsen onder één van mijn recepten. Ik heb daarvoor je mailadres en je zelfgekozen inloggegevens verzameld. Deze blijven in mijn geheime ingrediëntenlijst staan totdat jij je account zelf opheft of door mij laat opheffen.

Contactformulier of e-mail:

Je kunt met mij contact opnemen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Ik heb dan een gerechtvaardigd belang om die gegevens die je mij hebt gegeven te verwerken. De inhoud van het bericht, het mailadres en je naam gebruik in niet om er een lekker gerecht mee te maken. Ik gebruik de gegevens met als doel om op jou bericht te reageren. Ik bewaar deze communicatie maximaal één jaar.

Reactie op website:

Als jij een reactie achterlaat op de website, heb ik een gerechtvaardigd belang om deze reactie te verwerken en te plaatsen op mijn website. Maar dit wist je misschien al, anders zou je de reactie niet geplaatst hebben. Ik verwerk je naam, mailadres en IP-adres. Ik bewaar deze gegevens oneindig in mijn geheime receptenboekje. Wel zo leuk als andere mensen deze ook kunnen lezen en erop kunnen reageren. Wil je toch dat ik hem verwijder? Stuur mij dan een bericht, dan verwijder ik hem na het verzoek binnen 14 dagen.

Gerechtvaardigd belang:

Ik heb het gerechtvaardigd belang om jouw persoonsgegevens te verwerken voor de bovengenoemde doeleinden. Ik heb daarbij natuurlijk gekeken naar jouw privacybelang en die van mijzelf. Omdat het onschuldige gegevens zijn, die ik soms nodig heb om een reactie te plaatsen, maar toch met zorgvuldig omgaan van jouw gegevens, moet ik zeggen dat het voordeel voor mij uitvalt. Ik kijk graag naar je surfgedrag om de beste content te kunnen plaatsen.

4. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens:

Ik deel jouw persoonsgegevens met de volgende partijen, waaronder mijn verwerkers:

  • Hosting van mijn website

  • Serverbeheerder

 

Met deze verwerkers is een verwerkersovereenkomst afgesloten. Het is ze verplicht om vertrouwelijk met de gegevens om te gaan. De persoonsgegevens worden verwerkt in een EER geschikt land. Dit is door de Europese Commissie gekozen adequaat land.

Links:

Op mijn site zul je links van externe websites tegenkomen. Door hierop te klikken ga je naar een pagina buiten mijn website. Deze pagina’s kunnen gebruik maken van cookies. Op deze site staat een eigen cookie- of privacyverklaring.

5. Jouw rechten

Ik informeer je graag over de rechten die jij hebt en wat voor invloed je hebt op de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Wil je er een uitoefenen? Neem dan contact op per e-mail via deverantwoordesnoeper@outlook.com.

Klachten:

Heb je klachten over hoe ik met je persoonsgegevens omga. Je hebt het recht om deze in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Recht op bezwaar:

Je hebt ten alle tijden recht om bezwaar in te dienen tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Dien je dit bezwaar in dan verwijder ik je persoonsgegevens.

Toestemming intrekken:

Jij geeft automatisch toestemming als je het contactformulier invult of een reactie plaatst op een van mijn lekkere recepten. Wil je deze toestemming intrekken? Dat mag. Het intrekken van de toestemming doet alleen geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Inzage, rectificatie, wissing:

Je hebt het recht om te weten welke gegevens ik gebruik. Deze mag aan mij vragen om deze te rectificeren of te verwijderen.

Gegevensoverdraagbaarheid:

Je hebt het recht om jouw gegevens op een leesbare, duidelijke manier te ontvangen. Deze kunt u dan eventueel aan een andere partij overgeven. Als u toestemming in aan mij had gegeven om de gegevens te verwerken.

Beperking van de verwerking:

Je hebt het recht om mij te verzoeken de verwerking van jouw gegevens te beperken, bijvoorbeeld, als de gegevens niet meer kloppen, de verwerking onrechtmatig is, als ik jouw gegevens niet meer nodig heb of in afwachting op een beslissing van jouw bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

6. Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende maatregelen genomen om je gegevens te beveiligen tegen verlies of andere onrechtmatige vormen van verwerking.

7. Cookies

Ik heb het nu niet over die lekkere cookies om op te eten. Daar staat trouwens een heerlijk recept van op mijn site, maar eerst dit nog even verder lezen hoor!

Cookies worden gebruikt om deze website zo goed mogelijk te laten werken en om de inhoud van de advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.

Een cookie is een klein bestandje (he jammer geen koekje) dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. Als je mijn website opnieuw bezoekt kan de informatie van het cookie teruggestuurd worden.

Mijn website maakt gebruik van technische en functionele cookies. Zonder sommige cookies kan deze website niet werken, net als een mixer zonder elektriciteit.

Als jij toestemming geeft om advertenties beschikbaar te stellen gebruik ik cookies van Google Adsense. Dit zorgt ervoor dat er bij jou op het beeldscherm relevante advertenties worden laten zien.

Meer weten hoe google werkt met cookies? Raadpleeg dan:

https://www.google.com/policies/technologies/ads/

Social media:

Ik maak ook gebruik van social mediakanalen om de content van mijn website te delen. Dit kan doormiddel van een aantal buttons. Lees de privacyverklaring op hun website om te zien hoe zij met je privacy omgaan.

  • Facebook

  • Instagram

  • Pinterest

 

Analytische cookies:

Ik maak gebruik van analytische cookies (van Google Analytics) om te weten te komen hoe bezoekers mijn website gebruiken. Daarom worden er analytische cookies geplaatst door Google op mijn website. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Cookies uitschakelen:

Cookies kan je ook uitschakelen of verwijderen. Dit kan je doen bij je browserinstellingen.

8. Wijzigingen

Als ik mijn werkwijze veranderd, moet ik mijn privacyverklaring wijzigen. Deze zal ik natuurlijk altijd op mijn website publiceren. En als ze op jou van toepassing zijn, dan ga ik dat naar je communiceren.

Social media

  • Pinterest
  • Instagram
  • verantwoord snoepen: facebook

Vliegensvlug naar

Goed om te weten

©2020 door verantwoordsnoepen. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now